Aapje Toon in museum Speelklok

Aapje Toon
Aapje Toon

Tijdens de herfstvakantie kun je een wel héél bijzonder figuur verwelkomen in Museum Speelklok. Het orgelaapje Toon neemt zijn intrek in het museum! Kom luisteren naar het spannende verhaal over hoe Toon in het museum terecht is gekomen.

Van zaterdag 13 t/m zondag 21 oktober vertelt en zingt verhalenvertelster Angela van Leeuwen over de spannende avonturen van Toon en iedereen mag meezingen! Natuurlijk samen met Toon’s favoriete zelfspelende muziekinstrumenten.

Toon is een heel bijzonder aapje. Hij verstaat de taal van de muziek en loopt de hele dag te zingen en te dansen. De andere apen in de apenkolonie vinden dat maar raar. Toon wordt vreselijk gepest. Op een dag vertelt de Grote Wijze Aap hem dat het zo niet meer gaat en dat hij op zoek moet gaan naar de muziek. Toon gaat op reis. Via een groen knollenland en een klein stationnetje belandt Toon bij Kortjakje op de Overtoom. Zal zij hem de weg naar de muziek kunnen wijzen?

Data: dagelijks van za 13 t/m zo 21 okt 2012

Tijden: kindervoorstelling start om 13.30 en 14.30 uur

Duur: ± 30 minuten
Leeftijd: 4+

U wordt verzocht 10 minuten voor de voorstelling te verzamelen in het museumcafé – reserveren is niet mogelijk, de voorstelling is toegankelijk met entreebewijs van het museum.
Museum Speelklok – Steenweg 6 – www.museumspeelklok.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.